O a tulaga e lima mo le filifilia o le lubricating bearings?

 

E mafai e le tagata lava ia lubricating bearings ona foia lelei faʻafitauli o le lubrication, e pei o le maualuga o le vevela, maualalo le saoasaoa, maualuga le mamafa, pefu mamafa, fufuluina, aʻafiaga ma le vibration o masini masini.E taua tele le filifiliga o mea e faʻapipiʻi ai le tagata lava ia.O le faiga lubrication o le tagata lava lubricating mea e tauaveina o nisi molelaula i totonu o le tagata lava lubricating mea tauave o le a agai atu i luga o le uamea i luga o le uʻamea i le faagasologa o le feeseeseaʻi i le va o le au ma le lima lima, ma faatumu ni mea laiti e le masani ai.O le vaega mautu o le lubricant malo e mafua ai le fete'ena'i i le va o lubricant malo ma taofia ai le ofuina o le pipii i le va o le au ma le lima.E fa'afefea la ona filifilia le pa'u lubricating?O lo'o mulimuli mai se tama'i lomiga a Hangzhou lava lubricating bearings e iloa ai.

 

1. O le faʻapipiʻiina o le fausaga o le faʻapipiʻiina o le tagata lava ia o se poloka lubricating tuʻufaʻatasia, faʻapipiʻi i totonu o le lima uʻamea, o le auala o le viliina o se lapoʻa talafeagai o le pu i luga o le uʻamea uʻamea luga o le matrix bearings, ona faʻapipiʻi lea o le molybdenum disulfide, graphite. , ma isi. E faia i se poloka tu'ufa'atasi o le lubricating.O le vaega fete'ena'i o bearings ma lubricants mautu e 25-65%.O poloka lubricating mautu e fa'atino lelei ile vevela e o'o ile 280°C.Ae, ona o lona malosi faʻainisinia maualalo, gafatia gafatia e vaivai ma faigofie ona deformation, o lea e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le tootoo o pu poʻo le uamea e taofiofia ai le faaletonu, ma le lubricating poloka e lubricate le vaega uamea o le avega lagolago o o lenei ituaiga o le tagata lava lubricating tauaveina lubrication masini o se ituaiga mautu mautu lubricating ata tifaga, o nisi o le lava-lubricating mea molelaula i le faagasologa o feeseeseaʻi feeseeseaʻi i le va o laau ma lima lima siitia atu i le axis o luga o le uamea, o lea. faatumu le faaletonu laiti.Fa'atupu fe'ese'esea'iga i le va o ata lubrication malo ma taofia le ofuina o le mea fa'apipi'i i le va o le au ma le lima lima.O lenei tu'ufa'atasiga fa'apitoa e tu'ufa'atasia ai le lelei fa'atasi o mea fa'apipi'i apamemea ma mea e fa'aitiitia ai le fe'avea'i, leai se suau'u, vevela maualuga, uta maualuga, maualalo le saoasaoa, anti-fouling, tete'e a'e ma femalaga'iga i si'osi'omaga maualuga le leitio.E fetaui lelei mo le amplitude.E faʻaaogaina i lalo o tulaga faʻapitoa faʻapitoa e ala i le togiina i totonu o se vaifofo e pei o le vai ma e le manaʻomia le faʻaopoopoga o le gaʻo.

 

2. O le vaega o le poloka lubricating e fesoʻotaʻi ma le saoasaoa o le galue ma le faʻamalosi malosi o le poloka lubricating.Fa'agesegese le fa'agaoioiga, maualuga le fa'ateteina o le mamafa, ma le vaega o u'amea i le tele e mafai ai.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lubricating poloka o le uili savali o loʻo faʻamauina le taavale e tusa ma le 25% o le eria, ma o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini e manaʻomia ona faʻamaeʻaina atoatoa, ma e le tele le malosi o le mamafa.O poloka lubricating a le tagata lava ia e nofo i le 65% o le eria.

 

3. Manaoga faʻapitoa o mea faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi e tatau ona faia i le paʻu paʻu, o le faʻamau e maualuga le maʻaʻa, e masani ona manaʻomia le faʻaogaina o le vevela, le faigata o le HRC45.

 

4. Faʻapipiʻi e le tagata lava ia foliga poloka ma manaʻoga Mosaic.E lua ituaiga o poloka lubricating, cylindrical ma rectangular, lea e mafai ona avea ma cylindrical pe rectangular e faalagolago i le nofoaga o loʻo nofoia.E tusa lava po o le a lona foliga, e tatau ona faʻapipiʻiina lelei ina ia aua neʻi pa'ū i le taimi o le taotoga.

 

O le fa'alauteleina o le laina laina ole poloka lubricating e tusa ma le 10 taimi o le sila.Ina ia faʻafeiloaʻi suiga o le vevela, o le kilia i le va o le 'au ma le paʻu e faʻatupulaʻia mai le uluai 4-step dynamic fit of the metal part (D4 / DC4) mai le 0.032 i le 0.15 mm i le 0.45 i le 0.5 mm.O le poloka lubricating o le tagata lava ia o loʻo faʻaosoina le 0.2-0.4mm mai le uʻamea faʻapipiʻi i le tasi itu o le paʻu.I lenei auala, o le taimi muamua o le taʻavale o le gaioiga o loʻo faʻapipiʻiina atoa, ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le eletise.

 

O loʻo i luga o mea uma e uiga i le auala e filifili ai le lubricating bearings.Faafetai mo lou malamalama ma le lagolago!


Taimi meli: Feb-02-2021